APK

Wij voeren jou APK keuring uit, je kan bij ons alle dagen terecht ook op zaterdag*. Kom binnen zonder afspraak. Onze monteurs zijn bevoegd om je auto volgens de regels van de RDW te keuren. Dit zijn de onderdelen die worden gecontroleerd:

Verkeersveiligheid controle op: remmen, wielophanging, schokdempers, de banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

Milieu eisen: uitlaatgassen, roetmeting (bij dieselmotoren), viergasmeting (voor benzinemotoren).

Administratie: kentekenbewijs deel I, voertuigidentificatienummer, gebruikte brandstof.

Na afloop van de APK keuring ontvang je van ons het Keuringsrapport. Hierop wordt vermeld of je auto is goed- of afgekeurd, inclusief een overzicht van punten van afkeuring en reparatie.

*Wij keuren op zaterdag, maar de RDW is zaterdag gesloten. Daarom kunnen wij je auto na het weekend pas afmelden. Bij een steekproef controle bestaat dan de kans dat je dan terug moet komen.

Wanneer en waarom APK keuren?


Als autobezitter ben je volgens de RDW verplicht om je auto te laten keuren. Dit is ingesteld om jezelf en andere weggebruikers te beschermen. Dit geldt voor een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3500 kg). Is je auto al eerder gekeurd, dan kan je van de datum op het rapport uit gaan als keurdatum voor het volgende jaar. Je krijgt ook twee maanden van te voren bericht van de RDW dat je keuring eraan komt. Het is verplicht om elk jaar deze keuring uit te voeren.

Contact

Happy Cars
Goudse Rijweg 635
3031CG ROTTERDAM

Telefoon: 010-4115939
Mobiel: 06-14971177
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag9.00 t/m 18.00
Dinsdag9.00 t/m 18.00
Woensdag9.00 t/m 18.00
Donderdag9.00 t/m 18.00
Vrijdag9.00 t/m 18.00
Zaterdag9.00 t/m 17.00
ZondagOp afspraak

Verstandig is het wel om altijd even aan te geven als u wilt kijken voor occasion, of hij nog aanwezig is.
VWE Marktplaats
RDW DS DMF