Banden Service

Happy Cars weet precies wat jij nodig hebt als het gaat om banden. Bij ons kan je vertrouwen op het juiste advies en een passende prijs voor een nieuwe set van zomer- of winterbanden. Je kan bij ons ook terecht voor gebruikte banden.

Gebruikte banden

Wij hebben een ruime voorraad in gebruikte banden. Deze banden zijn gekeurd en getest en voldoen aan de eisen die worden gesteld bij bv. een APK keuring. Soms heb je maar één band nodig, na aanleiding van een reparatie. Wij helpen je graag bij Happy Cars kan je rekenen op scherpe prijzen als het gaat om gebruikte banden.

Balanceren

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om uw banden en velgen te balanceren. Het is belang van de optimale balans van je banden is om trillen en schokken te voorkomen bij hoge snelheden. Het eindresultaat is het verbruiken van minder brandstof en een groter rijcomfort.

Wij verzorgen niet dat de banden worden uitgelijnd, dit is een dienst die wij niet leveren.

Bandenspanning

Wij controleren graag je bandenspanning voor je. De juiste bandenspanning zorgt voor minimale slijtage en zorgt voor een groter rijcomfort.

Zomer- en winterbanden

Zomerbanden gebruik je als de temperatuur boven de 7 graden komt. De periode april tot oktober is de tijd dat je zomerbanden in gebruik hebt. Happy Cars zorgt ervoor dat je op het juiste moment over banden beschikt van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over een veelzijdig assortiment dat aansluit bij elk budget. Je kan eenvoudig meten of je bandprofiel op peil is. Neem één Euro muntstuk, steek deze tussen het profiel van je band. Is het gouden randje zichtbaar, dan is je profiel onvoldoende. Wettelijk moet het profiel op je banden 1,6 mm zijn, maar aanbevolen wordt om minimaal 3 mm aan te houden. Met een te laag profiel verhoog je het risico op ongelukken door een te lange remweg of aquaplanning. Vervang dus je banden tijdig. Maak online een afspraak om door ons je nieuwe banden te laten monteren.

Winterbanden

Verhoog je veiligheid op de weg bij lage temperaturen. Winterbanden zijn niet alleen veiliger als het sneeuwt. Zodra de temperatuur zakt onder de 7 graden, doen winterbanden hun werk. De speciale combinatie van rubber presteert optimaal bij lage temperaturen van het asfalt. Verkort je remweg en verhoog je grip op de weg. Happy Cars geeft je graag advies om de juiste band te vinden voor jouw auto.

Contact

Happy Cars
Goudse Rijweg 635
3031CG ROTTERDAM

Telefoon: 010-4115939
Mobiel: 06-14971177
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag9.00 t/m 18.00
Dinsdag9.00 t/m 18.00
Woensdag9.00 t/m 18.00
Donderdag9.00 t/m 18.00
Vrijdag9.00 t/m 18.00
Zaterdag9.00 t/m 17.00
ZondagOp afspraak

Verstandig is het wel om altijd even aan te geven als u wilt kijken voor occasion, of hij nog aanwezig is.
VWE Marktplaats
RDW DS DMF